пʼятницю, 17 грудня 2010 р.

ВЕЛОСИПЕД - РЮКЗАК




Цей дуже легкий складний велосипед можна носити як рюкзак, яким він власне і облаштований - для перенесення провіанту і різних дрібниць. Такий байк побудували австрійський винахідник Томас Кайзер (Thomas Kaiser) і його соратники.
У незвичайного апарату немає ні сідла, ні навіть педалей ... Зате на його власника володарі звичайних велосипедів будуть споглядати із заздрістю - коли прийде пора видиратися на гору.
Bergmönch - так називається новинка. Ім'я "Гірський монах" натякає на позу, в якій наїзник може з'їхати з пагорба: не тільки стоячи на підніжках (як у випадку зі звичайним велосипедом - на педалях), але і спираючись колінами на зворотний бік "рюкзака", який органічно вписаний в раму велосипеда. Якщо прихильнику даунхіла потрібно підніматися вгору, йому буде куди зручніше нести свій велосипед за спиною, як рюкзак з м'якою підкладкою. Тим більше, що його вага становить всього 9,5 кілограма. А спускатися вниз на двох колесах куда приємніше, чим на двох ногах ... 



----------------------------------------------
Велополігон - дошка велосипедних оголошень України www.polygonbikes.com.ua. Продати велосипед, купити велосипед новий чи б.у, велосипеди з Європи, комплектуючі для велосипеда, різні запчастини для велосипеда, вело аксесуари, екіпіровку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації