суботу, 10 травня 2014 р.

АРМІЙСЬКИЙ ВЕЛОСИПЕД MONTAQUE PARATROOPER

Montague Paratrooper 
Велосипед для парашутно-десантних військ США та поліції ( Police Folding Bike Montague Paratrooper Folding Military Bike). Велосипед проектувався в першу чергу для дикої безлюдної місцевості (Іракська пустеля). 
Він мав би бути малопомітним та достатньо мобільним, накатистим враховуючи жорсткий грунт, витривалим, аби пересікти будь-яку місцевість, рухаючись на великій швидкості і вимагаючий мінімальної технічної підтримки.

Крім того він повинен бути досить легким, зручним, щоб без сторонньої допомоги його можна було скласти і розкласти. Результатом такої мети і став Montague Paratrooper Folding Military Bike. Не зважаючи на те, що проектувався він для парушутних військ, зараз досить вдало використовується і в поліції і в екстренних службах. 

Байк має 24 швидкості, витримує пересування по будь - якій місцевості, доволі легко розвиваає велику швидкість, витримує великі теплові навантаження, нагадаю що проектувався він в основному для використання в пустелях. На додаток цей байк складається без використання жодних інструментів, використовуючи лише один важіль, всьго за 30 сек., ну як вам такий трансформер, (провідники загальних вагонів дуже були б раді ). Склав, надів чехол, закинув на плече і пішов собі по магазинам. Причому цей байк розроблявся за участі поважного в Америці Управління Перспективних Дослідницьких Програм і корпорацією Montague, це те ж саме, що купити собі військовий джип хамер, військова техніка гарантія 100 відсоткової якості.


Military Bike

Military Bike

Складний Military Bike

Цей велосипед, що складається, легко поміститься в патрульному автомобілі і може бути витягнутий з легкістю, аби патрулювати в областях, де два колеса мають більше сенсу,чим дві ноги, а тим паче автомобіль. Коротко про специфікацію: рама алюміній 7005, вилка RST 281RC 65 mmподвійний обід чорного кольору, шприхи 14G нержавіюча сталь, шифтери EZ-fire Shimano, передній перемикач Shimano Alivio, задній Shimano Deore , рама 18", 20", вага 29 фунтів, розмір в складеному стані 36" x 28" x 12" .

Роздрібна ціна близько 700-800 $ в штатах.


Велосипед для парашутно-десантних військ

Роздрібна ціна близько 700-800 $
---------------------------------------------------
Велополігон - дошка велосипедних оголошень України www.polygonbikes.com.ua. Продати велосипед, купити велосипед новий чи б.у, велосипеди з Європи, комплектуючі для велосипеда, різні запчастини для велосипеда, вело аксесуари, екіпіровку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації