суботу, 10 травня 2014 р.

Добре для здоров'я, погано для сексу, факти чи вигадка?


Фото thinkstockphotos.com
Про чоловіків. Твердження про те, що надто затяте захоплення велосипедним спортом приводить до сексуальних розладів довгий час вважалось щонайменше смішним. Однак, нові дослідження змусили вчених знову звернутися до даної теми. Тим, хто їздить на велосипеді рідко й на короткі дистанції, ні про що турбуватися не потрібно. Однак велосипедисти, які регулярно багато годин проводять у сідлі, повинні уважно поставитися до цієї делікатної проблеми, так говорять вчені люди.

Співробітники відділення неврології Медичного Коледжу Колорадо, США, вивчили вплив їзди на велосипеді на потенцію чоловіків. Дослідженнями однозначно підтверджено, що регулярна й тривала їзда на велосипеді (так звана "агресивна їзда") негативно впливає на потенцію внаслідок чисто анатомічної причини. Пояснення проблеми дуже прості. Справа в тому, що коли ви сидите на стільці, вага тіла розподілена по досить великій поверхні зіткнення.
На велосипедному сідлі, вага концентрується на порівняно маленькій площі (раз в 5 менше). В основному ви давите на свою проміжину, але ж там проходять основні нерви й артерії до геніталій. Це в результаті може привести до розладі эректильної здатності чоловіків. Однак вчені відзначають, що зміна пози під час їзди допоможе зменшити тривалий тиск на зазначений нерв, а якщо їзду на велосипеді перетворити в не настільки тривале катання без бажання побити власні рекорди швидкості, то це навіть корисно для кровообігу в органах малого таза.

Фото cosmo.com.ua
 Про жінок. Про те, що міцна дружба із твердим шкіряним сидінням обтічної форми може подарувати жінками незабутні відчуття, говориться з тих самих часів, коли цей вид транспорту був винайдений. Але ми з вами постараємося довідатися, яка ж ціна екстазу. Вчені доводять, що в жінок, які багато їздять на велосипеді, може істотно знизитися чутливість в області геніталій. Під час знаходження на велосипеді в жінок, так само як і в чоловіків, зовнішній підсідальний нерв і артерія піддаються стиску. Можливо, що через хронічне стиснення статевої області самі ніжні частини жіночого тіла поступово втрачають чутливість. Вивчення впливу цього фактора на сексуальну сферу продовжується ).


Резюме.
 Існує безліч плюсів їзди на велосипеді. Це й свіже повітря й поліпшення обміну речовин в організмі, лікування багатьох хвороб. Але, як і у всьому, у катанні на велосипеді потрібно знати границі й дотримуватись профілактичних засобів обережності. Не кататися на тривалі відстані без зупинок, намагатися під час руху іноді міняти позу, купувати велосипеди з м'якими, зручними сідлами.
Призначення таких сідел - полегшити тиск на ніжні частини тіла завдяки більш безпечній конструкції сідла. При замовленні велосипеда рекомендуємо купувати додаткові м'які комфортні сідла, які змогли б зменшити ризик, пов'язаний із цим питанням, аби зовсім не викликати розладу статевих функцій. Ви можете попросити консультанта принести на вибір велосипедні сідла для заміни штатного сідла на велосипеді. Загалом найкраще мати два сідла, жорстке спортивне і м'яке.
 Катання на велосипеді - це гарний крок до здорового способу життя, сподіваюсь, що прочитавши цю статтю, ви будете знати, як уникнути можливих неприємних наслідків цього захоплюючого проведення вільного часу.

---------------------------------------------
Велополігон - дошка велосипедних оголошень України www.polygonbikes.com.ua. Продати велосипед, купити велосипед новий чи б.у, велосипеди з Європи, комплектуючі для велосипеда, різні запчастини для велосипеда, вело аксесуари, екіпіровку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації