понеділок, 12 травня 2014 р.

OPEL FLEX FLIX - СИСТЕМА КРІПЛЕННЯ ВЕЛОСИПЕДІВ.

Flex Flix - система кріплення велосипедів
Opel Flex Flix - це унікальна система кріплення велосипедів для дев'яти моделей Opel. А також:
- друге покоління спеціального багажника для перевезення велосипедів для нових моделей ADAM і Mokka
- складна конструкція забезпечує простоту користування
- встановлені велосипеди не перешкоджають входу в салон або доступу до багажника

- на 20 % більша економія палива в порівнянні з так званим багажником на даху Рюссельсхайм
- повністю вбудована система кріплення FlexFix дозволяє взяти велосипед з собою на вихідні. Тепер можна перевозити до чотирьох велосипедів: система FlexFix проста у використанні, безпечна і зберігає більше місця. Opel пропонує запатентовану систему практично для всіх моделей від Astra , Corsa , Antara і Meriva до Zafira Tourer. Нові члени FlexFix клубу - субкомпактний кросовер Mokka і міський автомобіль ADAM .
Opel - єдиний автовиробник , який пропонує зручну систему транспортування велосипедів, повністю вбудовану в задню частину автомобіля. Ця система кріплення легко забирається і складається в багажник . Вона завжди і скрізь готова до використання. Ще одна приваблива особливість системи FlexFix другого покоління - це легкий доступ до багажного відділення, кріплення велосипедів можна легко нахилити, навіть якщо воно повністю завантажено.

Система FlexFix другого покоління - подорож на велосипедах з усією родиною. Система Opel FlexFix другого покоління може перевозити до 4 -х велосипедів на багатофункціональному і компактному універсалі Astra Sports Tourer і компактному мінівені Zafira Tourer і до 3-х на субкомпактному кросовері Mokka. Покращена система Opel FlexFix більш містка : вага першого і другого велосипедів окремо може досягати 30 кг (раніше було максимум 20 кг), що також дозволяє перевозити електровелосипеди. Навіть міський ADAM може перевезти 30 -кілограмовий велосипед , а з адаптером - два.
Система FlexFix другого покоління для великих автомобілів Opel має розширені можливості, в тому числі пристібається адаптер , так що додаткові два велосипеда можуть важити по 20 кг кожен. Повна завантажувальна місткість складає 80 кг ( для Mokka - 60 кг). Спеціальні тримачі з гумовими вставками забезпечують надійне кріплення велосипедів. Також система має блокування, захищаючи велосипеди від крадіжки.







----------------------------------------------------------------
Велополігон - дошка велосипедних оголошень України www.polygonbikes.com.ua. Продати велосипед, купити велосипед новий чи б.у, велосипеди з Європи, комплектуючі для велосипеда, різні запчастини для велосипеда, вело аксесуари, екіпіровку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Популярні публікації